Politie houdt twee verdachten aan voor diefstal brood

woensdag 15 maart 2017

Borne - In de nacht van dinsdag op woensdag 15 maart werd door een getuige een vermoedelijke diefstal gezien in de omgeving van het gemeentehuis. Hij belde direct de politie die na aankomst twee verdachten kon aanhouden voor diefstal van een flinke hoeveelheid brood.

Rond de klok van 3.30 uur kwam de melding binnen. De melder had twee mannen met iets zien slepen. Twee voertuigen gingen snel richting Rheineplein in Borne. Een paar minuten later zagen ze op de Grotestraat een auto met twee inzittenden hen tegemoet rijden. Dit voertuig werd staande gehouden en ze spraken de twee mannelijke inzittenden aan. Daar bleek al snel het vermoeden dat dit de mannen waren die bij het gemeentehuis waren gezien. Ze hadden daar een flinke hoeveel brood ontvreemd. Dit brood was in deze nacht afgeleverd. De mannen, een 26-jarige man uit Borne en een 23-jarige man uit Hengelo, werden op verdenking van deze diefstal aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar zal proces-verbaal tegen hen worden opgemaakt.

Ook in deze situatie konden agenten het verschil maken doordat ze snel waren gebeld door een getuige. De politie roept iedereen op bij dergelijke omstandigheden waarbij men een misdrijf ziet of vermoedt, direct 112 te bellen.

 

2017117672 RV

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almelo | 112 alarmeringen Almelo | Goedkoop Tanken in Almelo | Supermarkten in Almelo | Weerbericht Almelo