Politie doet onderzoek na vondst dode in woning

maandag 10 oktober 2016

Almelo - De politie doet nader onderzoek naar aanleiding van de vondst van een dode vrouw in een huis aan de De Ruyterstraat in Almelo. De vrouw werd zondagavond na een melding aangetroffen. Een 29-jarige man uit Almelo is aangehouden.

Zondagavond rond 20.50 uur werd de politie gewaarschuwd om naar het adres aan de De Ruyterstraat te komen. Op dat moment was onduidelijk wat er aan de hand was. Eenmaal binnen werd een dode vrouw aangetroffen. Haar identiteit is nog niet vastgesteld. Op basis van eerste onderzoek werd diezelfde avond nog de 29-jarige Almeloër aangehouden. Het betreft de bewoner van het pand waar de vrouw is aangetroffen. De politie onderzoekt verder wat zijn rol is in het geheel.

Ook de doodsoorzaak van de vrouw wordt nader onderzocht. Hangende het onderzoek kunnen op dit moment geen nadere mededelingen worden gedaan. De politie hoopt aan de hand van onder meer een buurtonderzoek te achterhalen wat er is gebeurd. Getuigen die informatie over de zaak hebben wordt gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op onze website.

(2016499487) ^PK

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almelo | 112 alarmeringen Almelo | Goedkoop Tanken in Almelo | Supermarkten in Almelo | Weerbericht Almelo