Snelle melding leidt tot aanhouding inbreker

zondag 5 juni 2016

Borne - Dankzij getuigen die direct de politie belden toen ze een inbreker zagen, kon op zondag 5 juni een 27-jarige man uit Borne worden aanhouden. Hij wordt verdacht van een inbraak bij een horecagelegenheid aan de Grotestraat.

Omstreeks 2.30 hoorden getuigen glasgerinkel in de Grotestraat. Toen ze gingen kijken zagen ze een man tegen de ruit slaan van de horecagelegenheid. Ze belden direct de politie, waarna een aantal surveillerende agenten ter plaatse ging. De eerste agenten waren ca. 5 minuten na de melding ter plaatse. Omdat ze vermoedden dat de verdachte nog in het pand was, werd gewacht op een hondengeleider. Deze ging bij aankomst het pand in. De verdachte had zich verstopt, maar omdat hij in het donker kennelijk bewoog, kreeg de diensthond hem in de gaten. De man werd in zijn been gebeten en werd aangehouden.

De agenten ter plaatse gaven de getuigen een dikke pluim voor hun alertheid en het direct bellen van de politie toen ze een verdachte situatie zagen. Ook boden de getuigen de eigenaar van de horecazaak aan om mee te helpen de schade op te ruimen. Grote klasse!

2016275903

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almelo | 112 alarmeringen Almelo | Goedkoop Tanken in Almelo | Supermarkten in Almelo | Weerbericht Almelo