Politie zoekt getuigen aanrijding vrachtwagens

woensdag 20 mei 2015

Almelo - De politie is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die doorreed na een aanrijding met een andere vrachtwagen. Een 56-jarige chauffeur uit Losser raakte hierbij gewond. Het ongeluk gebeurde op dinsdag 19 mei op de N36 ter hoogte van het viaduct bij Aadorp.

Omstreeks 08.00 uur reden twee vrachtwagens elkaar tegemoet op de N36. Dechauffeur die uit de richting Almelo kwam, verklaarde dat de andere vrachtwagenongeveer een meter op de andere weghelft reed. Hierdoor klapten de spiegels vanbeide voertuigen tegen elkaar. De spiegel van de chauffeur uit Losser klaptehard naar binnen, waardoor de zijruit kapot ging. De chauffeur raakte gewond inzijn gezocht door rondvliegend glas. Hij kon zijn auto aan de kant zettenonderaan de afrit Aadorp. De andere chauffeur reed met een kapotte linkerspiegeldoor.

Getuigenoproep

De politie wil graag weten wie de andere vrachtwagenchauffeuris. Het enige wat bekend is, is dat de chauffeur reed in een witte vrachtwagen.Heeft u informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie viatelefoonnummer 0900-8844.

2015241103

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almelo | 112 alarmeringen Almelo | Goedkoop Tanken in Almelo | Supermarkten in Almelo | Weerbericht Almelo