Politie zoekt getuigen van een verkeersongeval

dinsdag 11 augustus 2015

Ambt Delden - Op maandag 3 augustus 2015 omstreeks 9.45 uur, vond er op de Rijssenseweg in Ambt Delden een ongeval plaats waarbij een motorrijdster was betrokken. Op die bewuste maandag reed de 21-jarige bestuurster uit Enschede op haar motorfiets ter hoogte van de kruising Imminksweg in de richting van de gemeente Delden.

Op dit bochtige gedeelte van de Rijssenseweg kwam haar een personenautotegemoet rijden. Volgens de betrokken motorrijdster reed deze tegenligger in debochten op het weggedeelte voor het tegemoetkomend verkeer, kennelijk met debedoeling deze bochten af te snijden. In de bocht waar de motorfiets en depersonenauto elkaar kruisten reed deze auto zodanig op de weghelft van demotorrijdster, dat de motorrijdster niets anders kon doen dan of frontaal botsenof de boomrijke berm in sturen. Ze koos voor het uitwijken en reed de berm in.Hierbij kwam ze ten val maar raakte gelukkig geen boom. Aan dit ongeval heeft demotorrijdster botbreuken en kneuzingen overgehouden maar ook aanzienlijke schadeaan de motorfiets.

De betrokken tegenligger is na dit ongeval niet gestopt en heeft zich ooknadien niet bekend gemaakt. De politie vraagt dan ook specifiek naar getuigenvan dit ongeval en wil op deze manier achter de identiteit komen van debestuurder van deze personenauto. De personenauto betreft een donkerblauwe Audi.Het type is een ouder sedanmodel vermoedelijke bouwjaar eind jaren 90. Deleeftijd van de bestuurder wordt geschat op 35 jaar, een blanke huidskleur metkort donker haar. De Audi reed komend uit de richting van de gemeente Rijssen enrijdend in de richting van de gemeente Delden.

Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over deze aanrijding en/of deidentiteit van de Audi of de bestuurder? Of bent u de bestuurder? Belt u dan metde politie op telefoonnummer 0900-8844.

(20155390638)

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almelo | 112 alarmeringen Almelo | Goedkoop Tanken in Almelo | Supermarkten in Almelo | Weerbericht Almelo