Belangrijke getuige gezocht van overval

maandag 16 november 2015

Almelo - De politie zoekt een belangrijke getuige van een overval die zondagavond 15 november rond 20.45 uur in de Johanna van Burenlaan in Almelo plaatsvond. Bij de overval op een maaltijdbezorger is een portemonnee buit gemaakt.

De maaltijdbezorger liep een portiek in om de bestelling af te leveren toen hij opeens werd verrast door een nog onbekende dader. De dader pakte het slachtoffer van achteren vast en nam de portemonnee gevuld met de avondopbrengst en wisselgeld af en rende weg.

De dader is een man met een lichtgetinte huid en is tussen de 1.90 – 1.95 meter lang. Zijn gezicht was gedeeltelijk bedekt met een donkere sjaal en hij droeg een donkere muts. De verdachte droeg een grijze joggingbroek met daarboven een rode gewatteerde jas met cappuchon. De leeftijd van de dader wordt geschat tussen de 20-30 jaar.

Vlak voor en tijdens de overval liep op de Johanna van Burenlaan een lichtgetinte man met normaal postuur in de leeftijd 20-25 jaar zijn hond uit te laten. De op een pitbullachtig lijkende hond was zwart of grijs van kleur. De politie wil heel graag met deze hondenbezitter spreken, omdat hij als getuige mogelijk belangrijke informatie heeft over de overval. Hij wordt dan ook verzocht contact op te nemen met de politie. Ook andere getuigen die de politie meer informatie kunnen geven over deze overval worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan door te bellen met 0900 – 8844 of op het plaatselijke politiebureau.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Almelo | 112 alarmeringen Almelo | Goedkoop Tanken in Almelo | Supermarkten in Almelo | Weerbericht Almelo