Almelo | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Opnieuw aanhouding in onderzoek dodelijk steekincident

steekpartij

Almelo - In het onderzoek naar het dodelijke steekincident dat plaatsvond in een woning aan de Sluitersveldssingel in Almelo in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 januari, is opnieuw een aanhouding verricht. Een 39-jarige man uit Almelo is maandagochtend 2 februari aangehouden, ook op verdenking van betrokkenheid bij de openlijke geweldpleging.

Een 45-jarige man uit Almelo kwam die nacht om het leven bij hetsteekincident. Sindsdien zijnzes personen uit Almelo aangehouden op verdenkingvan betrokkenheid bij de openlijke geweldpleging. De 39-jarige man die vandaagis aangehouden is de zevende verdachte in dit onderzoek.

Zes verdachten zitten nog vast; mannen uit Almelo van 20, 22, 39, 40 en 44 jaaroud, en een 15-jarige jongen. Een 16-jarige jongen is maandagavond 26 februariheengezonden, maar blijft verdachte in het onderzoek.

Vechtpartij

Vrijdagnacht werd rond 02.45 uur bij de politie gemeld dat ereen vechtpartij gaande was in de woning. Bij het steekincident raakten vierpersonen gewond. Een van hen, de 45-jarige Almelor, overleed ter plaatse aanzijn verwondingen. Drie anderen werden voor behandeling naar het ziekenhuisgebracht en zijn na behandeling en ontslag aangehouden.

TGO

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing ingesteldomte onderzoeken wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld en wat de rolis geweest van elke verdachte in het geheel. Dit onderzoek is nog in volle gangen omvat onder meer uitgebreid forensisch onderzoek in de woning.

Getuigen

De politie wil nog altijd graag in contact komen met getuigen ofmensen die informatie hebben die voor het onderzoek van beland zou kunnen zijn.Heeft u iets gezien of weet u meer en heeft u de politie nog niet gesproken?Neem dan contact op via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt ubellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

(2015040873)

Gerelateerde berichten

Soortgelijke berichten

Dodelijk steekincident; man aangehouden
Rotterdam

Verdachte dodelijk steekincident Griend aangehouden
Lelystad

Achtste aanhouding in onderzoek dodelijk steekincident
Almelo

Steekincident
Hoogwoud

Aanhouding na dodelijk steekincident
Amersfoort

Aanhouding na steekincident
Nijmegen

Aanhouding voor steekincident
Rotterdam

Aanhouding voor dodelijk steekincident Damrak
Amsterdam

Verdachte dodelijk steekincident Utrecht aangehouden
Utrecht

Recherche zoekt informatie dodelijk steekincident
Gouda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio