Almelo | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Sectie op lichaam slachtoffer steekincident Almelo

steekpartij

Almelo - De politie is volop bezig met het onderzoek naar het steekincident in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 januari bij een woning aan de Sluitersveldssingel. Hierbij kwam een 45-jarige Almelor om het leven. De vier verdachten die zijn aangehouden zitten nog vast.Vandaag, zondag 25 januari, wordt sectie op het lichaam van de man verricht.

De exacte toedracht van het incident en wat precies is gebeurd,is nog niet bekend. Het verhoor van de verdachten gaat ook vandaag verder.
Bij het steekincident zijn drie personen gewond geraakt. Tweevan hen konden na behandeling van hun verwondingen het ziekenhuis verlaten. Dederde persoon ligt nog in het ziekenhuis.
Sectie

Zondag 25 januari vindt sectie op het lichaam van de overledenman plaats om de exacte doodsoorzaak vast te kunnen stellen. Over de eventueleuitkomst van de sectie kan nog geen informatie worden gegeven, omdat het verhoorvan de verdachten nog niet is afgerond.
Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen die ietsgezien of gehoord hebben wat met het steekincident te maken kan hebben. Zijworden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via0800-7000.
2015040873

Gerelateerde berichten

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen steekincident
Groningen

Sectie vandaag verricht
Beekubbergen

Steekincident
Hoogwoud

Steekincident
Almere

Steekincident
Almere

Steekincident
Akersloot

Steekincident
Utrecht

Vier verdachten van dodelijk steekincident in vrijheid gesteld
Heerlen

Sectie lichaam vrouw wijst op een natuurlijke dood
Ottersum

Steekincident Croeselaan
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio