Almelo | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Politie houdt automobilist aan na meerdere ongevallen

verkeersdelict

Almelo - Agenten hielden op donderdag 11 juni op het Kerkplein een 40-jarige man uit Almelo aan. De man wordt verdacht van het veroorzaken van materile ongevallen op de Ootmarsumsestraat, het Slot en het Kerkplein.

Omstreeks 02.45 uur kreeg de politie een melding dat op deOotmarsumsestraat de bestuurder van de personenauto een lichtmast op eenvluchtheuvel omver had gereden. De auto was doorgereden richting het Eskerplein.Een kentekenplaat was achtergebleven. Hierdoor konden agenten gericht zoekennaar de auto Toen agenten ter plaatse waren om de schade op te nemen, meldde eenfietser dat op het Slot ook een verkeersbord omver was gereden. Ook eengeparkeerde auto was beschadigd.

Terwijl de agenten nog uitkeken naar de auto, kwam een meldingdat op het Kerkplein de betreffende auto was aangetroffen. De auto was forsbeschadigd en de bestuurder was spoorloos. Een getuige verklaarde dat de autorondjes over het plein reed en vervolgens tegen een gevel tot stilstand kwam. Debestuurder verliet slingerend de auto en liep er vandoor. Op basis van hetsignalement dat van de bestuur was gegeven, werd hij korte tijd later in deGrotestraat Zuid in een taxi aangehouden. De man is ingesloten en er is eenbloedproef afgenomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

(2015280850)

Soortgelijke berichten

Fietser gewond bij ongeval
Hoogeveen

Scooterrijder gewond bij ongeval
Enschede

Fietser gewond bij ongeval
Nijverdal

Ruim 8 % in overtreding bij snelheidscontrole
Middelburg

Dodelijk verkeersongeval
Goutum

Fietser gewond bij ongeval
Borne

Apeldoorn Vijf gewonden bij zwaar ongeval A50
Apeldoorn

Snelheidsduivel op de A2 moet nodig naar de wc
Utrecht

Voetganger gewond bij aanrijding
Nijmegen

Vrouw gewond bij ongeval
Nijverdal

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio